Nieuws
Nieuwe band formatie
dinsdag, 05 juni 2012 09:48

Door het plotseling overlijden van onze bassist Alex zijn we een tijdje inactief geweest. Daarnaast is Lykele, onze drummer, i.v.m gezondheidsredenen genoodzaakt om te stoppen met drummen.

Uiteindelijk hebben wij (Richard van Nood en Jolling Lodema) besloten om de draad weer op te pakken en verder te gaan met de band.

Na een aantal audities hebben we een bassist en een drummer gevonden, waarmee we zeer blij zijn.

David van der Zee heeft bij de auditie laten zien dat blues niet voor ouwe knarren is en hij komt onze band versterken als bassist. Bovendien is David een toffe peer die uitstekend bij ons past.

Lars Korpershoek wordt onze drummer. Zijn stamboom bestaat alleen maar uit muzikanten -muzikaliteit gegarandeerd. Dat is precies wat we nodig hebben.

Met Lars en David hebben we een strakke formatie waarmee we blues van topkwaliteit gaan maken zoals men van ons gewent is.

Shotgun shacks.

 
De shotgunshacks krijgen een kunstwerk
dinsdag, 06 december 2011 00:00

 Onlangs hebben de Shotgun Shacks een kunstwerk overhandigd gekregen van kunstenaar Feite Terpstra uit sneek, uit waardering voor onze muziek. Het kunstwerk is een portret van Stevie Ray Vaughan. Hij schittert nu in de woonkamer en wij zijn Feite ontzettend dankbaar voor dit mooie werk.    

 

  

 

 De achterkand is gesigneerd "Play It Well"  (gaan we doen Feite)

 


Pagina 2 van 2